Welkom bij Fullscreen Media.

fsm over ons kantoor hero

Met inspirerende en toegankelijke content bereikt Fullscreen Media elke maand miljoenen Nederlanders. Opgericht in december 2021 door drie content liefhebbers, inmiddels uitgegroeid tot een online publisher van diverse toonaangevende online magazines.

Ons succes komt voort uit een eclectische mix van informatieve, inspirerende en actuele content. Onze missie is helder: wij willen pakkende en originele content creëren die toegankelijk is voor iedereen. Met een breed scala aan onderwerpen en een passie voor kwaliteit weten we onze lezers dagelijks boeien.

Dankzij een team van toegewijde redacties en onze innovatieve aanpak behoren onze merken tot de best gelezen online magazines. Hier zijn we uiteraard enorm trots op en kijken ernaar uit om onze reis met jou te delen. Je vindt ons op LinkedIn en Instagram.

Onze merken

Manly Magazine
Online lifestyle magazine voor de moderne man.

Womanly Magazine
Online lifestyle magazine speciaal voor vrouwen.

Guys
Platform gericht op jongvolwassen mannen.

Reisleven
Travel website voor de avontuurlijke reizigers onder ons.

Gezichten achter Fullscreen Media

Jim Glansdorp – Head of Content
Jim is een Content Specialist van het eerste uur met jarenlange professionele ervaring in social media, content creatie en artikelen schrijven. Jim brengt een schat aan creativiteit en kennis. Als Head of Content is hij verantwoordelijk voor de content en hoofdlijnen van Manly en zijn eigen reisplatform Reisleven.

Bob de Meulmeester – Head of Marketing
Bob heeft een achtergrond in Digital Marketing, IT en een stukje Development. Als Head of Marketing richt zich met name op de (technische) ontwikkeling en optimalisatie van onze platformen en content.

Rik de Meulmeester – Head of Partnerships
Rik is de spreekwoordelijke spin in het digitale web. Als business developer is hij tevens verantwoordelijk voor sales en advertising. Regelt veel operationele en achtergrondzaken  zodat wij onze groei effectief kunnen blijven voortzetten.

Bezoekadres & postadres

Fullscreen Media
John M. Keynesplein 12-46
1066 EP Amsterdam

Wij zijn gevestigd in het gebouw van B. Amsterdam B2. 

Routebeschrijving Google Maps

Contact opnemen

Wij staan altijd klaar om je verder te helpen. Onze contact en- bedrijfsgegevens vindt je op de contact pagina. Je kan ons natuurlijk ook mailen op info@fullscreenmedia.nl en dan beantwoorden wij je ze spoedig mogelijk.