Manly-logo-220x invert

Lifestyle inspiratie
voor mannen

1.9 MLN

UNIEK BEREIK

6.4 MLN

PAGEVIEWS

120k

SOCIAL MEDIA

20-45

LEEFTIJD

Lifestyle voor mannen

Met inspirerende en informatieve content bereikt Manly maandelijks 1,5 miljoen Nederlandse mannen. Van frisse outfits, baanbrekende tech, de beste workouts, de leukste series om te bingen tot aan de beste tips op het gebied van geld en carrière. Alle belangrijke topics binnen de lifestyle van de hedendaagse man komen bij Manly aan bod.

De Manly lezer is een echte levensgenieter. Zo zoekt hij naar de mooiste outfits, houdt van lekker eten en drinkt op zijn tijd een goede whiskey.

Interesses

Geld & Carrière
Technologie
Health & Fitness
Stijl & fashion
Automotive
Travel​

Showcase

Branded content campagne Litebit

Crypto eenvoudig en toegankelijk maken. Dat is waar Litebit voor staat. Geen ingewikkelde exchanges, maar zelf gemakkelijk en veilig crypto kopen via iDeal. Fullscreen Media lanceerde voor Litebit een branded content campagne om een grote doelgroep te bereiken en nieuwe gebruikers voor het platform aan te trekken.

Infinite Scroll

Voor deze branded content campagne zijn 6 kwalitatieve artikelen geschreven. Om het bereik te vergroten is de content vastgezet in onze unieke Infinite Scroll viewpusher. Ruim 25% van de lezers converteerde naar een Quality Read. Hiermee scoorden de artikelen ver boven de benchmarks voor credibility, merkinteresse en merkbereik. 

Resultaat

52K

quility reads

432K

social reach

193K

page views

569K

brand impressies